Nota Foote: Rutgers di Louisville

      No Comments on Nota Foote: Rutgers di Louisville

Rutgers dan Louisville bertembung di Derby City untuk edisi minggu ini iaitu Saturday Night Football di ESPN. Kardinal berharga 22.5 mata kegemaran utama di rumah dan jumlah yang dicatatkan adalah 65.5.

Rutgers masuk pada kedudukan 6-3 (SU) secara keseluruhan dan 3-1 (SU) di jalan raya, tetapi hanya 3 download mega888 for ios -5 (ATS) keseluruhan dan 1-3 (ATS) ketika berada jauh dari Piscataway. The Scarlet Knights telah memenangi tiga perlawanan berturut-turut untuk memenuhi syarat mangkuk sebelum kesilapan Sabtu lalu mengisi kemunduran tuan rumah 45-31 ketika menentang Florida Selatan.

Skor akhir itu agak mengelirukan, kerana Rutgers mengatasi Bulls pada hari itu tetapi mempunyai enam perolehan yang mengagumkan dan berjaya mendapatkan sifar. Scarlet Knight QB Ryan Hart melakukan lima daripada enam perolehan, dua di antaranya dikembalikan dengan cara lain untuk gol.

Walaupun begitu, ini adalah pasukan Rutgers yang jauh lebih baik daripada yang disangka oleh kebanyakan orang. Ksatria telah mengumpulkan 30+ mata dalam empat dari enam kecondongan persidangan, sementara menghasilkan lebih baik daripada 29 mata setiap permainan secara keseluruhan dan menewaskan Pittsburgh 37-29 awal musim ini.

Kemenangan ke atas Panthers agak menarik sebagai rujukan memandangkan para Ksatria berharga sebagai underdog yang lebih besar malam ini daripada Pitt +20 di Louisville di padang yang sama pada Khamis malam lalu.

Ini juga merupakan situasi yang sangat kuat bagi Rutgers. The Red Knights kini berada di kedudukan hijau pada 15-5 (ATS) dua puluh terakhir mereka sebagai underdog. Dan walaupun Ksatria jatuh minggu lalu, mereka 10-2 (ATS) dua belas terakhir mereka mengalami kerugian divisi, termasuk 9-1 (ATS) mengalami kerugian divisyen dua digit.

Sementara itu, Louisville mencatat kemenangan tipis 42-20 di kandang sendiri dan menjadi pilihan dua puluh mata berbanding Pittsburgh. Kad mengatasi Kucing sebanyak 209 ela secara keseluruhan, tetapi masih memerlukan larian touchdown dengan hanya 40 saat pada jam untuk berada di hadapan nombor tersebut.

Kemenangan itu meletakkan Cardinals di 6-2 (SU) dan 5-3 (ATS) untuk keseluruhan musim dan hampir sempurna dalam sarang mereka musim ini. Sebenarnya, Burung Merah telah merebut hijau di keempat-empat kecondongan mereka di Stadium Papa John musim ini di belakang 58.8 mata setiap perlawanan.

Dan tidak, itu bukan salah cetak: Kesalahan Cardinals telah melepasi 60 mata dalam ketiga-tiga permainan tuan rumah (63, 61 dan 69) sebelum menjaringkan “hanya” 42 mata minggu lalu. Louisville kini berada di kedudukan ketiga di negara ini dengan hanya mengalahkan USC dan Texas yang tidak terkalahkan, bersama dengan Texas Tech. .

Sejak bertahun-tahun lagi, para Kardinal melonjak ke 10-0 (SU & ATS) yang luar biasa mencatat sepuluh terakhir mereka di Derby City secara keseluruhan walaupun digemari oleh dua digit dalam setiap permainan ini! Louisville juga 10-2 (ATS) sebagai dua belas masa lalu sebagai kegemaran -20 atau lebih tinggi dan 16-5 (ATS) dalam dua puluh satu permainan terakhirnya di papan keseluruhan.

Semoga berjaya malam ini!