Kajian semula Pelan Pembangunan Komisen

Akhirnya sekumpulan lelaki telah mengumpulkan gabungan pembunuh yang benar-benar akan merevolusikan industri pemasaran gabungan dan pemasaran internet. Dua orang yang tidak dikenali, Tim Godfrey dan Steven Clayton telah menyusun satu sistem yang telah menggunakan sistem penghantaran Clickbank dan menikahkannya dengan kekuatan iklan Google AdWords untuk membantu anda mencari produk teratas untuk hampir semua ceruk dan memaksimumkan dolar iklan anda hingga dapat memberi tumpuan kepada pembeli teratas dengan fokus seperti laser.

Sekarang saya katakan Tim dan Steven agak tidak dikenali, namun kedua-dua lelaki ini telah lama memasarkan DOWNLOAD 918kiss2 Android dan kedua-duanya berjaya untuk diri mereka sendiri. Tim telah berada di bidang pemasaran sejak tahun 2003 memperoleh banyak pengalaman dalam industri kasino dalam talian. Steven mempunyai syarikat pemasarannya sendiri dan merupakan guru AdWords yang berpengalaman.

Mengambil apa yang mereka tahu, mereka telah memperoleh sejumlah keuntungan yang serius. Dengan sistem baru mereka, Blueprint Komisi, mereka berjaya mengeluarkan lebih dari $ 500,000 dalam komisen Clickbank dalam 7 bulan. Dan mereka mengatakan bahawa mereka hanya mempromosikan produk pemasaran bukan internet. Ini bermaksud mereka memasarkan kepada pengguna umum. Ini benar-benar menunjukkan kehebatan dan ruang lingkup produk ini.

Keseluruhan pakej terdiri daripada tutorial video, panduan, carta alir, dan semua templat yang anda perlukan untuk cepat pergi. Nampaknya anda benar-benar tidak perlu mempunyai pengalaman untuk dapat membuat banyak aliran pendapatan dalam talian dengan sistem ini.

Kunci pakej hebat ini ialah kemampuan memilih produk yang menguntungkan, memilih kombinasi kata kunci yang tepat, dan akhirnya membuat templat terbaik untuk memaksimumkan kadar penukaran. Mereka bahkan akan menunjukkan kepada anda bagaimana memilih nama domain yang tepat untuk meningkatkan skor kualiti anda dan meningkatkan keuntungan lebih jauh.

Secara keseluruhan, mereka benar-benar melakukan tugas yang hebat untuk membuat sistem yang komprehensif yang akan membolehkan sesiapa sahaja mula menjana wang dalam talian. Yang pasti, ini bukan butang tekan, sistem kaya. Seperti semuanya, ia memerlukan kerja. Tetapi dengan video instruksional dan dokumen pdf sesiapa sahaja dapat mengatasi masalah untuk membuat komisen Clickbank dengan Blueprint Commission.