Трюфели Гурме храна или подземен гъбичен растеж?

Ужасното удоволствие на един човек може да бъде друго кулинарно бедствие! Казано просто, това, което един от нас жадува, вероятно е гастрономически кошмар на друг индивид, защото всички ние сме различни в рамките на нашите предпочитания, предпочитания. Трюфелите отдавна са известни като скъпо нещо, което идва в течна или твърда форма. Течността често се намира в рамките на вида масло. Маслото от трюфели често е по-евтин вид трюфел, тъй като предлага аромат и аромат на по-скъпи трюфели. Маслото от трюфели, което най-често се използва за готвене, всъщност не може да съдържа трюфели, но тъй като наистина е вероятно зехтинът е допълнителен изкуствен ароматизатор за възпроизвеждане на индивиди, използвани в истинското масло от трюфели. Някои от тези много по-известни главни готвачи дори не разпознават маслото от трюфели, което използват в рецепти, и не съдържат истински трюфели в него. Има и по-достъпна трюфелова водка, която се влива с петрол от черни трюфели Перигор. Това може да бъде алкохолна душа или да се използва за готвене с готвачи, които предпочитат ароматите, които издигат.

Как може един вкус на паразит да е толкова добър?

Ароматът, добавен от трюфелите, също се нарича „придобит вкус” или индивид, който е оценен или никога. Хората, които харесват остър вкус, разбират, че трябва да се използват пестеливо или е склонен да надвие другите аромати в една единствена рецепта. Разнообразие от видове трюфели ще избере силата или земната маса на вкусовете, които добавят в храни, които са популярни в гурме ресторантите. Налични са много желани сортове трюфели:

* Белите трюфели, наречени Alba Madonna или Tuber magnatum, се срещат най-често в Северна Италия, около град Алба (по този начин името). Не само това, те са открити да се издигат в Хърватия близо до река Мирна. Те са малко и бледо кремави или кафяви с бяло мраморно оцветяване. Бели трюфели биха могли да се сервират като сурови и “обръснати” около мазни ястия като паста, пържени яйца или салати. Те обикновено са силни.

* Тъмните трюфели, наричани още Tuber melanosporum или черен перигорски трюфел, обикновено се срещат във Франция в района на Перигор около лешникови и дъбови дървета. По-меки по отношение на размерите в сравнение с белия трюфел, те са по-големи и ароматизирани (мисълта да се срещнат с помещението веднага след изрязване в едно). Те наистина са най-често обръснати леко, за да се отлепят от пикантното вкусно, вместо само да хакнат. Японски телефон, който е срамният трюфел умами, което означава пикантни сладки и вкусни.

Решението Бургундските или черните летни трюфели се виждат по време на по-голямата част от Европа и затова са ценени за собствената си кулинарна цена и лек мирис. По-бледи в сянка в сравнение с тъмния трюфел, такива форми са по-ниски в цената и донякъде с по-ниско качество, тъй като имат вкус.

* Популярни Scorzone трюфел, орехови трюфели (клубени lyonii), а също и бял трюфел Орегон (tuber oregonense) се отглеждат в САЩ, ореховият трюфел е, тъй като името би предполагал, намериха растящи по протежението на пеканите дървета САЩ и се намират на пазара за около 100 долара за килограм в гурме ресторанти. Земеделските производители са изхвърлили трюфела от пекан, мислейки, че това винаги е било неудобство бял трюфел.

1. Пресни черни летни трюфели от вида Tuber Aestivum vitt. са най често използваните трюфели за изработка на продукти в световен мащаб. От тях се правят разнообразни продукти, като основната идея е добавянето на аромат на трюфели в ястието.

2. Пресни черни зимни трюфели от вида Tuber Brumale vitt. са така наречения двойник на Tuber Melanosporum и често се използват за по-евтина добавка в някой продукти официално обявени за продукти от Tuber Melanosporum. Най често това се използва при Френски трюфел компании.

3. Пресни бели трюфели от вида Tuber Borchii vitt. /Tuber Bianchetto/. Този вид трюфели има свое място в света на трюфелите. Те все по широко се използват в хранително вкусовата промишленост и дела им ежегодно нараства.

4. Представлява нарязани на шайби черни трюфели Tuber Aestivum във висококачествен екстра върджин зехтин. Това е най продавания продукт от групата на консервираните продукти. Предпочитан в страни като Германия и Франция и Италия

5. Ароматизиран с аромат на бял трюфел висококачествен екстра върджин зехтин с парченца бял трюфел. Изключително предпочитан продукт, с голямо търсене и ръст на продажбите. Подходящ за всяка кухня, а също така и за обучение на кучета за лов на трюфели.